|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
למארחים בחג הפסח, שרוצים להרשים בארוחה מהירה, יפה, עשירה וטעימה, שמרו וגזרו: מתכון של פסטה פנה בולונז – ללא גלוטן וכשרה לפסח! מנה המתאימה לכל המשפחה, וגם לצליאקים. הוא כל כך פשוט להכנה. לרגל השקת פסטה פנה של ברילה, ללא גלוטן, ארז סנה, שף קולינרי ויוצר תוכן ממליץ על מתכון קל להכנה, טעים, ומתאים לכל ארוחה בחג.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.
את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, שחושפת מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|