|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('61e5ae77-3b33-40aa-8bcf-a64ee33a1e0f','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('61e5ae77-3b33-40aa-8bcf-a64ee33a1e0f','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61e5ae77-3b33-40aa-8bcf-a64ee33a1e0f','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
חקלאי גרנות המתמחה בגידול פירות הדר ואבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון מרהיב וחלומי, של כרעי עוף עם הדרים הנאפים בתנור. שילוב טעמי העוף עם פירות ההדר יוצרים מנה משגעת וטעימה במיוחד. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה עיקרית
מצרכים (לכ-5 מנות): 5 יחידות כרעיים עוף 1/2 אשכולית אדומה פרוסה 2 תפוזים קלופים ופרוסים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5fc9fb25-1fbd-4b41-89b5-8d8ba31e866d','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5fc9fb25-1fbd-4b41-89b5-8d8ba31e866d','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5fc9fb25-1fbd-4b41-89b5-8d8ba31e866d','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5fc9fb25-1fbd-4b41-89b5-8d8ba31e866d','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})1 קליפה מגורדת משני תפוזים 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סילאן אופן ההכנה: בקערה משהים יחד למשך מספר שעות את העוף יחד עם גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן. בתבנית אפייה מסדרים שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף. מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה. מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.
|
|
|
|