|
שלושה מתכונים טעימים ופשוטים לכריכים שאפשר להכין לילדים לבית הספר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bc899f97-6655-48a6-a758-8cb54f174c43','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('bc899f97-6655-48a6-a758-8cb54f174c43','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bc899f97-6655-48a6-a758-8cb54f174c43','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
החזרה לבית הספר היא זמן מצוין להתארגן על ארוחות קלות, בריאות וטעימות. אחד הדברים הכי חשובים הוא שיהיה לילדים כריך משביע שהם גם יאהבו וגם ייתן להם אנרגיה להמשך היום. כריכים פשוטים להכנה, כמו טונה עם ירקות, גבינה עם צבעי הקשת או חביתה טרייה, יכולים להיות פתרון מצוין גם מהירים להכנה בבוקר וגם מזינים
כריך טונה ובריאותמצרכים לחם שיפון/מלא קופסת טונה במים, סחוטה כף מיונז או גבינה לבנה מלפפון חמוץ חתוך לפרוסות עלי חסה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1ca90485-143e-4db8-91ac-2a3438cc547a','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ca90485-143e-4db8-91ac-2a3438cc547a','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ca90485-143e-4db8-91ac-2a3438cc547a','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ca90485-143e-4db8-91ac-2a3438cc547a','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})אופן ההכנה מערבבים את הטונה עם המיונז/גבינה לבנה. מורחים שכבה נדיבה על פרוסת הלחם. מוסיפים מלפפון חמוץ וחסה. סוגרים עם פרוסה נוספת וחותכים לחצאים או לרבעים.
כריך גבינה וירקות צבעונימצרכים אופן ההכנה מורחים גבינה שמנת (או מניחים פרוסת גבינה צהובה). מוסיפים את הירקות הטריים מעל. סוגרים את הכריך וחותכים בצורה נוחה לאכילה.
כריך חביתה ישראליתמצרכים לחמנייה קטנה/לחם פרוס ביצה אחת מעט מלח ופלפל פרוסות מלפפון טרי עגבנייה פרוסה
אופן ההכנה מכינים חביתה דקה במחבת. מניחים אותה בתוך הלחמנייה/לחם. מוסיפים ירקות טריים מעל. סוגרים וחותכים לחצאים.
|
|
|
|