|
עוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f9225f06-c0f2-4a35-9473-02d13cf13a84','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9225f06-c0f2-4a35-9473-02d13cf13a84','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('f9225f06-c0f2-4a35-9473-02d13cf13a84','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
תמר ידין דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון לעוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים
רכיבים לעוגה (תבנית ריבועית של 20*20) - 3 ביצים
- מיכל וחצי גבינה לבנה 5%
- חצי גביע שמנת חמוצה 9%
- 1/4 כוס סוכר לבן או חום
- 5 כפות קורנפלור
- כפית תמצית וניל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f6a15dd1-9ce0-476f-956c-82161eb64a7e','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f6a15dd1-9ce0-476f-956c-82161eb64a7e','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f6a15dd1-9ce0-476f-956c-82161eb64a7e','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f6a15dd1-9ce0-476f-956c-82161eb64a7e','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})רכיבים לציפוי העוגה: - חצי גביע שמנת חמוצה 9% (סך הכל נשתמש בגביע אחד של שמנת חמוצה)
- 5 כפות סוכר, לבן או חום
- סלסלת תותים
- חבילת אוכמניות
הכנת העוגה: - יש לחמם תנור ל- 180 מעלות
- להפריד את הביצים
- במיקסר להקציף את החלמונים המופרדים עם הסוכר
- לערבב את הקציפה עם קורנפלור, גבינה לבנה ולהוסיף את כפית תמצית הווניל.
- להעביר את הכל לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שהעוגה מקבלת השחמה בחלקה העליון.
- להוציא מהתנור ולצנן מעט
- לערבב היטב את השמנת והסוכר ולמרוח בשכבה אחידה על העוגה
- מקררים למספר שעות במקרר
- לפני ההגשה לפזר את הפירות השטופים והמיובשים ממים על העוגה.
|
|
|
|