|
סלט קינואה, דלורית ובצל מקורמל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a315a427-1c77-4397-a84f-48811e96b0fe','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a315a427-1c77-4397-a84f-48811e96b0fe','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('a315a427-1c77-4397-a84f-48811e96b0fe','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
סלט מ-ט-ו-ר-ף שיעשה לכן צבעוני וטעים מה צריך?! • קינואה • 2 בצלים חתוכים לפרוסות • דלורית/בטטה בקוביות • עלי בייבי תרד • קשיו קלוי • לימון • שמן זית • מלח אטלנטי • עלי מרווה • חמוציות (לא חובה) מה עושים?! • מורחים במעט שמן זית את קוביות הדלורית/בטטה מסדרים על תבנית ומכניסים לתנור לצליה • במקביל מבשלים את הקינואה במים ומעט מלח למשך כ20 דקות יחס של כוס קינואה = 2 כוסות מים • במקביל מקרמלים לאט את הבצל, מעט שמן זית לשים את הבצל ולתת לו את הזמן שלו להשחים ולהתקרמל בין 20-25 דקות כשמוכן מוסיפים את עלי המרווה (לא חובה)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b16fe057-6bf5-47aa-9e7b-e9d9d241fe4c','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b16fe057-6bf5-47aa-9e7b-e9d9d241fe4c','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b16fe057-6bf5-47aa-9e7b-e9d9d241fe4c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b16fe057-6bf5-47aa-9e7b-e9d9d241fe4c','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})מרכיבים את הסלט כשהכל מוכן ועדיין חם • מערבבים את הקינואה עם מעט לימון ושמן זית ניתן להוסיף עכשיו את החמוציות. • מוסיפים את הבצל המקורמל ומערבבים • להוסיף את הבטטה והתרד ולערבב • לבסוף מפזרים מעל את הקשיו.
|
|
|
|