|
מתכון לסלט חגיגי סלט חסה עם רימונים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('763585d9-764b-4c96-94a8-ee9d9f58e954','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('763585d9-764b-4c96-94a8-ee9d9f58e954','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('763585d9-764b-4c96-94a8-ee9d9f58e954','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
מצרכים:1 חסה גדולה (רומית/אייסברג), קרועה או קצוצה גס ½ כוס גרגרי רימון טריים ½ כוס אגוזי פקאן קלויים גס (או אגוזי מלך) ½ כוס גבינת פטה מפוררת (לא חובה, אפשר להמיר בגבינה טבעונית או לוותר) 1 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות (אופציונלי) בצל סגול קטן פרוס דק
לרוטב:
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95c1ece8-296c-40ec-8a31-b490ca1dce35','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95c1ece8-296c-40ec-8a31-b490ca1dce35','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95c1ece8-296c-40ec-8a31-b490ca1dce35','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95c1ece8-296c-40ec-8a31-b490ca1dce35','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})3 כפות שמן זית איכותי 1 כף דבש (או סילאן לטבעונים) 1 כף חומץ בלסמי (או מיץ לימון טרי) מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:לשטוף היטב את החסה, לקרוע או לקצוץ גס ולהניח בקערה גדולה. להוסיף את גרגרי הרימון, הפקאן הקלוי, בצל סגול, גבינת הפטה והאבוקדו. בקערית נפרדת לערבב את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד. לשפוך את הרוטב מעל הסלט ממש לפני ההגשה ולערבב בעדינות
|
|
|
|