עוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('390158d8-f07b-4c16-9fa6-670c4e269743','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('390158d8-f07b-4c16-9fa6-670c4e269743','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('390158d8-f07b-4c16-9fa6-670c4e269743','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10]]);})

תמר ידין דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון לעוגת גבינה עם פירות יער ללא גלוטן ומועשרת בסיבים תזונתיים

יחצ

 

רכיבים לעוגה (תבנית ריבועית של 20*20)

  • 3 ביצים
  • מיכל וחצי גבינה לבנה 5%
  • חצי גביע שמנת חמוצה 9%
  • 1/4 כוס סוכר לבן או חום
  • 5 כפות קורנפלור
  • כפית תמצית וניל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c5a63ec0-8191-49fb-a853-f74d74a4f87e','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5a63ec0-8191-49fb-a853-f74d74a4f87e','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5a63ec0-8191-49fb-a853-f74d74a4f87e','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5a63ec0-8191-49fb-a853-f74d74a4f87e','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})

רכיבים לציפוי העוגה:

  • חצי גביע שמנת חמוצה 9% (סך הכל נשתמש בגביע אחד של שמנת חמוצה)
  • 5 כפות סוכר, לבן או חום
  • סלסלת תותים
  • חבילת אוכמניות

הכנת העוגה:

  1. יש לחמם תנור ל- 180 מעלות
  2. להפריד את הביצים
  3. במיקסר להקציף את החלמונים המופרדים עם הסוכר
  4. לערבב את הקציפה עם קורנפלור, גבינה לבנה ולהוסיף את כפית תמצית הווניל.
  5. להעביר את הכל לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שהעוגה מקבלת השחמה בחלקה העליון.
  6. להוציא מהתנור ולצנן מעט
  7. לערבב היטב את השמנת והסוכר ולמרוח בשכבה אחידה על העוגה
  8. מקררים למספר שעות במקרר
  9. לפני ההגשה לפזר את הפירות השטופים והמיובשים ממים על העוגה.
 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה