לביבות ירק אפויות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5e8dd25a-c529-4eb3-8ae3-dc337d3a9c8b','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e8dd25a-c529-4eb3-8ae3-dc337d3a9c8b','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('5e8dd25a-c529-4eb3-8ae3-dc337d3a9c8b','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})

צילום מתכונים באדיבות יחסי ציבור חלי ממן.

כ 23 חביבות

3 לביבות = מנת פחמימה

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cac025cd-ec32-4f4a-8c8d-03f8c56cf038','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cac025cd-ec32-4f4a-8c8d-03f8c56cf038','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cac025cd-ec32-4f4a-8c8d-03f8c56cf038','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cac025cd-ec32-4f4a-8c8d-03f8c56cf038','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})

1 תפוח אדמה קטן

3 גזרים בינוניים

1 בצל בינוני

1 קישוא בינוני

1 קולורבי בינוני

200 גרם דלעת

ביצה

6 כפות קמח

תיבול- מלח, פלפל

 

הכנה:

מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור.

מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה.

אופים כחצי שעה

 

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה