|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6717f698-8026-4486-9b4f-fa8eaf10b368','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('6717f698-8026-4486-9b4f-fa8eaf10b368','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6717f698-8026-4486-9b4f-fa8eaf10b368','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא כ 12 לביבות. כל 2 לביבות תחליף לחלבון גבינה.
מצרכים: 250 גרם גבינת ריקוטה 5% חצי גביע יוגורט טבעי 1.5% ( חצי גביע גדול של 200 מ"ל)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('928982b1-718d-400e-bd7a-f80b60950233','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('928982b1-718d-400e-bd7a-f80b60950233','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('928982b1-718d-400e-bd7a-f80b60950233','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('928982b1-718d-400e-bd7a-f80b60950233','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})2 ביצים 4 כפות קמח תופח כף סוכר או ממתיק מלאכותי קורט קינמון מס' טיפות תמצית וניל תרסיס שמן לטיגון אופן ההכנה: - מערבבים את הגבינה עם הביצים. מוסיפים את יתר החומרים ומשהים מספר דקות.
- מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית.
- צרים מהבלילה 12 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
|
|
|
|