|
משדרגים לכם את הארוחה: מתכון טעים במיוחד לחומוס ורוד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('658a2b61-3798-48f7-b30b-59e7777d985c','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('658a2b61-3798-48f7-b30b-59e7777d985c','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('658a2b61-3798-48f7-b30b-59e7777d985c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
מיוחד לקראת הקיץ הכנו לכם מתכון לחומוס עם טעם מפתה בצבע קייצי ומרענן.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
חומוס סלק ורוד: מרכיבים: - 250 חומוס משומר (או ביתי מבושל).
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8016da11-393d-4c06-a957-d8ff24ec89cc','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8016da11-393d-4c06-a957-d8ff24ec89cc','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8016da11-393d-4c06-a957-d8ff24ec89cc','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8016da11-393d-4c06-a957-d8ff24ec89cc','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})- 2 כפיות טחינה - 1 שן שום - 2 כפות מיץ לימון - 4 כפות שמן זית כתית מעולה - 1 כפית כמון טחון - 1 כפית מלח ורוד - מעט פלפל שחור גרוס (אפשר להוסיף לפי הטעם) - 1 סלק - 1 מים טופינג ירוק: - 1 צרור פטרוזיליה טרייה - 5 עלי בזיליקום - 4 כפות שומשום - 2 כפות שקדים חיים - 1⁄2 שן שום - 100 מ"ל שמן זית כתית מעולה הוראות הכנה: 1. להכנת החומוס, שמים את כל החומרים (ללא הטופינג הירוק) בכוס הבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד. 2. אם המרקם סמיך מדי, נוכל לצמצם אותו עם עוד קצת שמן או מים. 3. להכנת הציפוי הירוק, מכניסים את כל החומרים בכוס הבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם גרגירי. 4. אם המרקם דחוס מדי, מוסיפים עוד שמן זית לקבלת מרקם גרגירי מאוזן. 5. את החומוס נצלחת בקערה עמוקה, נטפטף שמן זית ונקשט בטופינג הירוק שהכנו.
|
|
|
|